De economie bloeit weer op in Nederland. Bedrijven kunnen weer investeren om te groeien. En de werkgelegenheid trekt aan. Dit soort ontwikkelingen zijn dé ideale gelegenheid om flexibeler te gaan werken. Werken waar en wanneer je wilt met de mogelijkheid om te vergaderen op afstand met de juiste informatie bij de hand, digitaal of op papier.  
 
Ricoh ziet een nieuwe werknemer
Beste heer / mevrouw,
Informatie mobiel, bruikbaar en beschikbaar maken. Dat kan als je scannen op de juiste manier implementeert. De informatie moet dan wel beschermd zijn, zeker als het gaat om persoonsgegevens. Een goede balans van informatie op papier en digitaal is cruciaal. Dat bleek tijdens The Art of the New. Je wilt dan wel graag de juiste informatie beschikbaar hebben, zodat je niet wordt afgeleid. Multitasken bestaat namelijk niet!
 
5 vragen over scannen
5 vragen over scannen
Scannen is een manier om informatie mobiel, bruikbaar en beschikbaar te maken. Soms staat het proces, als het niet juist is geïmplementeerd, in de weg van dat einddoel. Hoe zorg je ervoor dat scannen wel juist wordt ingezet? Begin met de ‘waarom’ vraag.
Bekijk de vragen
 
Multitasken bestaat niet
Multitasken bestaat niet

In hoeverre laat jij jezelf afleiden? Ben je je bewust van alle keren dat je bezig bent met andere dingen dan je werk? In werkomgevingen zijn er genoeg prikkels om je de hele dag te laten afleiden. Denk maar aan telefoontjes opnemen, reageren op vragen van collega’s of het beantwoorden van WhatsApp berichtjes. Maar in hoeverre laat jij dit zelf toe? Door te multitasken krijg je echt niet meer gedaan. Minder zelfs!
Lees waarom
Persoonsgegevens en AVG: hoe zit dat?
Persoonsgegevens en AVG:
hoe zit dat?
In de nieuwe privacywet AVG staat de verwerking van persoonsgegevens centraal. Wat valt daar allemaal onder, waarom moeten we persoonsgegevens beschermen en hoe krijg je dat voor elkaar? Door de commotie rondom Facebook en het referendum van de sleepwet zijn nog meer mensen zich gaan verdiepen in de bescherming van persoonsgegevens.
Een goede zaak.

Lees waarom
 
Papier heeft iets dat digitale media niet hebben
Papier heeft iets dat digitale media niet hebben
'Papier heeft iets dat digitale media niet hebben en nooit zullen krijgen', stelde volksfilosoof Prof. Dr. Bas Haring tijdens The Art of the New. Tijdens dit evenement in de Prodentfabriek stond de rol van papier in het veranderende media landschap centraal. Lees het verslag en bekijk de aftermovie van het evenement.
Lees het verslag
 
Klik hier om u aan te melden voor de nieuwsbrief

Magistratenlaan 2 | Postbus 93150 | 5203 MB 's-Hertogenbosch | 073 - 645 26 00 | © Copyright Ricoh 2018