Werken waar en wanneer we maar willen. Vanuit thuis, kantoor of bij een klant. Met de mogelijkheid om op afstand te overleggen met collega’s of klanten. Met de juiste informatie digitaal of in print bij de hand. Voor elk type bedrijf.  
 
Ricoh WerkTrends
Beste heer / mevrouw,
Robotisering toekomstmuziek? Al lang niet meer! Robots zijn al overal om ons heen en kunnen veel tijd besparen. Neem nou Rita, een whiteboard dat automatisch notulen en actiepunten vastlegt met behulp van IBM Watson techniek. Wel zo efficiënt. De persoon waar Watson naar is vernoemd zei ooit: ‘’Het moeilijkste aan vertrouwen is dat het erg moeilijk is om het op te bouwen en erg makkelijk om het af te breken.” Met persoonlijke communicatie kun je vertrouwen winnen. Zou dat ook de reden zijn dat Familiebedrijf Lindhout de duurzaamheidsprijs De Groene Pluim ontving?
 
Robotisering toekomstmuziek? Al lang niet meer!
Robotisering toekomstmuziek? Al lang niet meer!
Je kent het doembeeld: intelligente robots die onze wereld overnemen. Waarbij het digitale gevaar dat we zelf creëren, onstuitbaar oprukt… De ontnuchterende waarheid? Robots bestaan al láng! Robotisering kan organisaties vooral veel meerwaarde bieden. Het stelt je in staat om efficiënter te werken, kosten te besparen en meer tijd over te houden voor je kerntaken.
Lees hoe
 
Ontmoet Rita, een whiteboard met emoties
Ontmoet Rita, een whiteboard met emoties
Een groep collega’s kijkend naar een presentatie op het scherm. Na een uur gaat iedereen weer aan het werk en de acties verdwijnen naar de achtergrond. Het beeld van een gemiddelde vergadering. Dit kan ook anders met cognitieve whiteboards, die menselijke taal en emoties begrijpen en waar je mee kunt praten.
Lees hoe
 
Vertrouwen winnen door persoonlijke communicatie
Vertrouwen winnen door persoonlijke communicatie
De beroemde Amerikaanse zakenman Thomas J. Watson zei: "Het moeilijkste aan vertrouwen is dat het erg moeilijk is om het op te bouwen en erg makkelijk om het af te breken." Dit geldt vooral voor merken in 2017, blijkt uit onderzoek. 42% van de consumenten vertrouwt merken meer die persoonlijk communiceren.

Lees het artikel
 
Ik zie, ik zie wat jij niet ziet…
Ik zie, ik zie wat jij niet ziet…
Familiebedrijf Lindhout Schilder en Vastgoedonderhoud maakt serieus werk van duurzaam ondernemen. Het bedrijf ontving hiervoor de Groene Pluim. Wat heeft Lindhout op MVO gebied moeten doen om deze prestigieuze prijs in de wacht te slepen..? Dit stappenplan kan uitkomst bieden om zelf ook aan de slag te gaan met duurzaam werken.
Lees wat
 
Wat vindt u ervan?
Wij zijn benieuwd; zou u deze nieuwsbrief aan anderen aanbevelen?
Nee, ik zou de nieuwsbrief niet aanbevelen       Ja, ik zou de nieuwsbrief aanbevelen
 
 
Neem contact met ons op
 
Phone    073 - 645 11 11
 
 
De wereld verandert snel. Werken en leven raken steeds meer verweven. En ook het belang van een duurzame kijk op de wereld wordt groter. Ricoh helpt u op een andere, vernieuwende manier te werken. Makkelijker. Duurzamer. Waar en wanneer u wilt. Door al uw informatie beter te organiseren met innovatieve IT-, communicatie- en documentoplossingen. Hierdoor hebt u meer controle, doet u meer met minder en werkt u op een wijze die efficiënter is. Zodat u weer kunt focussen op wat er écht toe doet.
 
 
Volg ons ook op social media
 
Ricoh op Instagram   Ricoh op Facebook   Ricoh op Twitter   Ricoh op LinkedIn   Ricoh op YouTube   Ricoh RSS Feed   WerkTrends.nl
 
 
Klik hier om u aan te melden voor de nieuwsbrief

Magistratenlaan 2 | Postbus 93150 | 5203 MB 's-Hertogenbosch | 073 - 645 26 00 | © Copyright Ricoh 2017