Het nieuwe jaar is een mooie tijd om terug te blikken op 2017 en vooruit te kijken naar 2018. Het is ook de tijd om goede voornemens te maken. Zoals voortaan met een leeg hoofd naar huis gaan of meer uit je data halen. Ook RTL Z kijkt vooruit naar nieuwe ontwikkelingen met het tv programma Doe maar duurzaam, waarin wij te zien zijn met het thema Digitaliseren.  
 
Ricoh ziet intelligente ontwikkelingen
Beste heer / mevrouw,
Een overvolle mailbox, drukke agenda en eindeloze to-do lijstjes. Deze chaos roept, in combinatie met de hoeveelheid informatie die door je bedrijf heen stroomt, verschillende vragen op. Doordat onze werkplek steeds digitaler wordt, is het belangrijk deze goed te beveiligen. Daarnaast moeten we onszelf afvragen hoe we toekomstbestendig blijven. Welke IT-trends gaan er op ons pad komen en hoe gaan we daarmee om? Volgens Gartner is ‘intelligence’ hét codewoord voor 2018.
 
10 IT-trends voor 2018 volgens Gartner
10 IT-trends voor 2018 volgens Gartner
Onderzoeks- en adviesbureau Gartner zet jaarlijks de belangrijkste IT-trends op een rij. Voor 2018 is ‘intelligence’ het codewoord. Wat betekenen deze trends voor jouw organisatie? Naast ‘intelligence’ trends, onderscheidt Gartner ‘digital’ en ‘mesh’ trends. De groeiende wisselwerking tussen de tien benoemde trends drijft innovatie in verschillende sectoren.
Lees hoe
 
Hoe beveilig je jouw digitale werkplek?
Hoe beveilig je jouw digitale werkplek?
Hoe meer data er in je organisatie is, hoe groter de kans op zwakke plekken, aanvallen, datalekken en de daarbij behorende risico’s en financiële sancties. Vooral wanneer je beseft dat er maandelijks wereldwijd acht miljard aanvallen plaatsvinden en er tienduizenden verschillende wetgevingen zijn op het gebied van data.

Het is voor werknemers in moderne, digitale organisaties daarom een constante uitdaging om data binnen de organisatie vertrouwelijk en veilig te houden. Hoe kun jij je digitale werkplek zo goed mogelijk beveiligen?
Lees hoe
Van printbedrijf naar communicatiedienstverlener
Van printbedrijf naar communicatiedienstverlener
GCC print professionals is in staat om te veranderen van een grafisch printbedrijf naar een dienstverlenend communicatiebedrijf. GCC kan hun eindklanten blijven verrassen met de creatieve mogelijkheden van de Ricoh Pro C7100x- serie. De vijfde kleur (zoals de witte en transparante toner) geeft ontwerpen een extra dimensie, waardoor het uniek wordt. Ricoh ondersteunt GCC in de business door te adviseren over innovaties in de branche en met een reputatie-onderzoek onder hun klanten. GCC print professionals kan zich daarmee nog beter in de markt zetten als dienstverlenend communicatiebedrijf.
Lees welke
 
nieuwe image
3 tips om anders te werken
Telefoon, e-mail, whatsapp, Facebook, LinkedIn, overleggen en face-to-face gesprekken. Op een gemiddelde dag komen er ongelooflijk veel indrukken op ons af. Daarbij zijn we tegenwoordig nog allemaal continu druk-druk-druk bezig met van alles. Zowel zakelijk als privé. Er lijkt geen enkel moment van bezinning meer te bestaan. Hoe kun je orde en rust scheppen in die chaos? Klim eens wat vaker in de boom is één van de tips om anders te werken.
Lees de tips
 
Wat vindt u ervan?
Wij zijn benieuwd; zou u deze nieuwsbrief aan anderen aanbevelen?
Nee, ik zou de nieuwsbrief niet aanbevelen       Ja, ik zou de nieuwsbrief aanbevelen
 
 
Neem contact met ons op
 
Phone    073 - 645 11 11
 
 
De wereld verandert snel. Werken en leven raken steeds meer verweven. En ook het belang van een duurzame kijk op de wereld wordt groter. Ricoh helpt u op een andere, vernieuwende manier te werken. Makkelijker. Duurzamer. Waar en wanneer u wilt. Door al uw informatie beter te organiseren met innovatieve IT-, communicatie- en documentoplossingen. Hierdoor hebt u meer controle, doet u meer met minder en werkt u op een wijze die efficiënter is. Zodat u weer kunt focussen op wat er écht toe doet.
 
 
Volg ons ook op social media
 
Ricoh op Instagram   Ricoh op Facebook   Ricoh op Twitter   Ricoh op LinkedIn   Ricoh op YouTube   Ricoh RSS Feed   WerkTrends.nl
 
 
Klik hier om u aan te melden voor de nieuwsbrief

Magistratenlaan 2 | Postbus 93150 | 5203 MB 's-Hertogenbosch | 073 - 645 26 00 | © Copyright Ricoh 2017