De productiviteit en tevredenheid van medewerkers verhogen. Dat willen organisaties allemaal. Maar hoe doe je dat? Is dat door de bedrijfsprocessen efficiënter in te richten door robotisering, waardoor een medewerker meer tijd heeft voor andere zaken? Is dat door je te houden aan wet- en regelgeving? Of is dat door de juiste technologie beschikbaar te stellen? Wat is dé WoW-factor (Way of Working) bij jou op kantoor? 
Ricoh ziet een nieuwe werknemer
Beste heer / mevrouw,
Organisaties willen graag de productiviteit en tevredenheid van medewerkers verhogen. Maar hoe doe je dat? Is dat door de bedrijfsprocessen efficiënter in te richten door robotisering, waardoor een medewerker meer tijd heeft voor andere zaken? Is dat door je te houden aan wet- en regelgeving? Of is dat door de juiste technologie beschikbaar te stellen? Wat is dé WoW-factor (Way of Working) bij jou op kantoor?
 
Robotisering bij Rabobank
Robotisering bij Rabobank
Bedrijfsprocessen efficiënter inrichten, om kostbare tijd te besparen en de foutkans te reduceren. Hoe pak je dat aan in de bancaire sector? Rabobank zet in op robotisering, waardoor onder andere de voorbereidingstijd voor adviesgesprekken is gedaald van 41 naar 6 minuten.
Lees hoe
 
AVG: hoe blijf jij door de bomen het bos zien?
AVG: hoe blijf jij door de bomen het bos zien?
Dat de nieuwe privacywet AVG eraan zit te komen, zal niemand ontgaan. Maar waar moet je vooral op letten? De lawine aan informatie maakt het lastig om door de bomen het bos te zien. Daarom hier de belangrijkste punten op een rij.Lees het artikel
DM Impressions kiest voor de nieuwe Ricoh Pro™ C7200SX
DM Impressions kiest voor de nieuwe Ricoh Pro™ C7200SX
Een hogere printsnelheid, hogere resolutie en een verbeterde kleurstabiliteit. Dit zijn nog maar een paar van de verbeteringen die de nieuwe Ricoh Pro™ C7200X-serie te bieden heeft. DM impressions is de eerste in Nederland die hier gebruik van gaat maken. Tijdens het Art of the New evenement wordt de Pro C7200X-serie officieel gelanceerd.
Schrijf je in
 
Wat is voor jou dé WoW factor op kantoor?
Wat is voor jou dé WoW factor op kantoor?
Tegenwoordig investeren we steeds meer in een nieuwe manier van werken. Deze Way of Working (WoW) zou de productiviteit en tevredenheid van werknemers moeten verbeteren, maar wat is dan dé WoW-factor?
Lees het persbericht
 
Wat vind jij?
Wij zijn benieuwd; zou jij deze nieuwsbrief aan anderen aanbevelen?
Ja, ik zou de nieuwsbrief aanbevelen       Nee, ik zou de nieuwsbrief niet aanbevelen
 
 
Neem contact met ons op
 
Phone    073 - 645 11 11
 
 
De wereld verandert snel. Werken en leven raken steeds meer verweven. En ook het belang van een duurzame kijk op de wereld wordt groter. Ricoh helpt u op een andere, vernieuwende manier te werken. Makkelijker. Duurzamer. Waar en wanneer u wilt. Door al uw informatie beter te organiseren met innovatieve IT-, communicatie- en documentoplossingen. Hierdoor hebt u meer controle, doet u meer met minder en werkt u op een wijze die efficiënter is. Zodat u weer kunt focussen op wat er écht toe doet.
 
 
Volg ons ook op social media
 
Ricoh op Instagram   Ricoh op Facebook   Ricoh op Twitter   Ricoh op LinkedIn   Ricoh op YouTube   Ricoh RSS Feed   WerkTrends.nl
 
 
Klik hier om u aan te melden voor de nieuwsbrief

Magistratenlaan 2 | Postbus 93150 | 5203 MB 's-Hertogenbosch | 073 - 645 26 00 | © Copyright Ricoh 2018