Ricoh ziet een nieuw jaar vol innovatie. Met nieuwe trends, tips om duurzamer te werken, mobieler te werken en tijd te besparen.  
 
Ricoh WerkTrends
Beste heer / mevrouw,
Ricoh ziet een nieuw jaar vol innovatie. Met nieuwe trends, tips om duurzamer te werken, mobieler te werken en tijd te besparen.
 
10 IT Trends volgens Gartner
Dé 10 IT Trends volgens Gartner
Onderzoeks-en adviesbureau Gartner heeft 10 IT-trends geïdentificeerd waarvan zij verwachten dat ze van groot strategisch belang zijn in 2017. De trends zijn te verdelen in drie thema’s: intelligent, digital en mesh. Centraal staat het idee dat deze thema’s met elkaar verbonden zijn of kunnen worden. En samen een enorme invloed gaan uitoefenen op de zakelijke wereld. Ze worden gezien als technologieën die op dit moment aan het doorbreken zijn en een groot disruptief potentieel hebben voor verschillende sectoren.
Lees de trends
 
30% tijdsbesparing bij Summa College
30% tijdsbesparing bij Summa College
Het Summa College bestaat uit 22 scholen, verspreid over 15 locaties. Met een kleine 16.000 studenten zijn er dus ook bijna 16.000 studentendossiers. Door deze digitaal te maken met een scanoplossing van Ricoh naar Eduarte wordt maar liefst 30% tijd bespaard. Naast dat het veel papier scheelt, gaat het werk nu makkelijker én sneller.
Bekijk de case
 
Gemak dient de (mobiele) mens
Gemak dient de (mobiele) mens
Werkend Nederland wordt steeds mobieler. De ene dag zitten we op kantoor, de volgende dag bij een klant en de dag erna werken we thuis. Als 20% van de beroepsbevolking een dag per week thuis zou werken, zou dat de Nederlandse samenleving jaarlijks bijna 2 miljard euro aan baten opleveren. De winst zit vooral in minder reizen, o.a. door te vergaderen op afstand.
Lees het artikel
 
10 tips voor een duurzaam reisbeleid
10 tips voor een duurzaam reisbeleid
Veel bedrijven zijn grootverbruikers als het gaat om (vlieg)reizen. Met als gevolg een forse klimaatimpact. Hier ligt een meervoudige duurzame kans. Door minder of anders te gaan reizen met behulp van bijvoorbeeld videoconferencing is er een positieve impact te realiseren op People (fijner werk-leven balans), Planet (minder CO2-uitstoot) en Profit (minder reizen, minder tijd, minder kosten).
Lees de tips
 
Wat vindt u ervan?
Wij zijn benieuwd; zou u deze nieuwsbrief aan anderen aanbevelen?
Nee, ik zou de nieuwsbrief niet aanbevelen       Ja, ik zou de nieuwsbrief aanbevelen
 
 
Neem contact met ons op
 
Phone    073 - 645 2 600
 
Email    info@ricoh.nl
 
 
De wereld verandert snel. Werken en leven raken steeds meer verweven. En ook het belang van een duurzame kijk op de wereld wordt groter. Ricoh helpt u op een andere, vernieuwende manier te werken. Makkelijker. Duurzamer. Waar en wanneer u wilt. Door al uw informatie beter te organiseren met innovatieve IT-, communicatie- en documentoplossingen. Hierdoor hebt u meer controle, doet u meer met minder en werkt u op een wijze die efficiënter is. Zodat u weer kunt focussen op wat er écht toe doet.
 
 
Volg ons ook op social media
 
Ricoh op Instagram   Ricoh op Facebook   Ricoh op Twitter   Ricoh op LinkedIn   Ricoh op YouTube   Ricoh RSS Feed   WerkTrends.nl
 
 
Klik hier om u aan te melden voor de nieuwsbrief

Magistratenlaan 2 | Postbus 93150 | 5203 MB 's-Hertogenbosch | 073 - 645 26 00 | © Copyright Ricoh 2017