Software die jouw computer gijzelt. Ransomware is volop in het nieuws. Betaal je liever losgeld of werk je liever veilig? Veel hangt af van menselijk gedrag. Net als het succes dat je kunt boeken met duurzaam werken. Met Big Data krijgen we steeds meer inzicht in menselijk gedrag, waardoor we ook een persoonlijke boodschap kunnen sturen.  
 
Ricoh WerkTrends
Beste heer / mevrouw,
Software die jouw computer gijzelt. Ransomware is volop in het nieuws. Betaal je liever losgeld of werk je liever veilig? Veel hangt af van menselijk gedrag. Net als het succes dat je kunt boeken met duurzaam werken. Met Big Data krijgen we steeds meer inzicht in menselijk gedrag, waardoor we ook een persoonlijke boodschap kunnen sturen. Onze persoonlijke boodschap is naar jou dat we, speciaal voor jou als relatie van Ricoh, kortingskaartjes hebben om Ricoh Open te bezoeken.
 
Ransomware: losgeld betalen of liever veilig werken?
Ransomware: losgeld betalen of liever veilig werken?
Software die jouw computer gijzelt en losgeld vraagt voordat je weer bij jouw eigen bestanden kunt. Het staat volop in het nieuws en het heet ‘ransomware’. Hoe bescherm je jezelf als bedrijf hiertegen?
Lees hoe
 
Laat Big Data voor je werken
Laat Big Data voor je werken
Consumenten ontvangen dagelijks zo’n 3000 marketingboodschappen, via allerlei media. Je moet dus als marketeer heel erg je best doen om hun aandacht te trekken. Het is daarom zaak om je klanten op een andere, opvallende manier te benaderen. Dat kan met Big Data. Zo maken ze het bij Pondres al mogelijk om aan de hand van data de klant een persoonlijke boodschap te sturen, zowel digitaal als in print.
Lees hoe
 
Van winst naar waarde
Van winst naar waarde
Bij steeds meer bedrijven groeit de wens om niet alleen winst maar ook waarde te creëren. Hoe lever je als onderneming een duurzame bijdrage op lange termijn? En hoe communiceer je hierover? Lees de visie van trendwatcher Tony Bosma en voormalig hoofd Communicatie bij MVO Nederland, Celia Noordegraaf.


Lees het artikel
 
Laatste kans: met korting naar Ricoh Open
Laatste kans: met korting naar Ricoh Open
Nog tot 6 juni kun je met 50% korting kaarten bestellen voor Ricoh Open. Het enige internationale grastoernooi in Nederland, dan plaatsvindt van 12 t/m 18 juni 2017. Het belooft een mooi toernooi te worden met o.a. de Nederlandse toptennissers Kiki Bertens en Robin Haase. Speciaal voor jou, als relatie van Ricoh, hebben we een kortingsactie van maar liefst 50%. Kies de dag waarop je het toernooi wilt bezoeken, vul de actiecode Ricoh-actie en het aantal kaarten in en bestel.
Bestel kaarten
 
Wat vindt u ervan?
Wij zijn benieuwd; zou u deze nieuwsbrief aan anderen aanbevelen?
Nee, ik zou de nieuwsbrief niet aanbevelen       Ja, ik zou de nieuwsbrief aanbevelen
 
 
Neem contact met ons op
 
Phone    073 - 645 2 600
 
Email    info@ricoh.nl
 
 
De wereld verandert snel. Werken en leven raken steeds meer verweven. En ook het belang van een duurzame kijk op de wereld wordt groter. Ricoh helpt u op een andere, vernieuwende manier te werken. Makkelijker. Duurzamer. Waar en wanneer u wilt. Door al uw informatie beter te organiseren met innovatieve IT-, communicatie- en documentoplossingen. Hierdoor hebt u meer controle, doet u meer met minder en werkt u op een wijze die efficiënter is. Zodat u weer kunt focussen op wat er écht toe doet.
 
 
Volg ons ook op social media
 
Ricoh op Instagram   Ricoh op Facebook   Ricoh op Twitter   Ricoh op LinkedIn   Ricoh op YouTube   Ricoh RSS Feed   WerkTrends.nl
 
 
Klik hier om u aan te melden voor de nieuwsbrief

Magistratenlaan 2 | Postbus 93150 | 5203 MB 's-Hertogenbosch | 073 - 645 26 00 | © Copyright Ricoh 2017