Via deze nieuwsbrief delen we het laatste Ricoh nieuws vol tips, ideeën en inspiratie.  
 
Ricoh ziet impact van delen
Beste heer / mevrouw,
Via deze nieuwsbrief delen we het laatste Ricoh nieuws vol tips, ideeën en inspiratie.
 
Op afstand leren en vergaderen bij UMC Utrecht
Op afstand leren en vergaderen bij UMC Utrecht
Internationalisering: steeds meer universiteiten hebben ermee te maken. Hoe waarborg je de kwaliteit van onderwijs én zorg je voor perfecte communicatie, ook óver de landsgrenzen heen? De faculteit Geneeskunde van Universiteit Utrecht zet in op ‘Distance learning’.
Bekijk de video
 
Stop met e-mailen
Stop met e-mailen!
 
Heb je weleens het gevoel dat je verdrinkt in een stortvloed aan e-mails? Je bent niet de enige. Volgens een onderzoek van Bain & Company is een leidinggevende gemiddeld acht uur per week kwijt aan e-mails lezen, versturen en beantwoorden. Dat is een hele werkdag per week!

Het kan ook anders
Van drukkerij naar communicatiecentrum
Van drukkerij naar communicatiecentrum
Vijf jaar geleden staat Mathieu Levens voor de vraag: hoe nu verder met zijn drukkerij? Hij ziet hoe de markt verandert, de vraag afneemt en de branche krimpt. Een optelsom van factoren die toch ook kansen biedt, besluit Levens. Hij zet in op groei o.a. met de aanschaf van een nieuwe vlakbedprinter.
Lees hoe
 
3 type robots
3 type robots
Een datarobot, een webrobot of een procesrobot. Wil je een bepaald proces of specifieke handeling robotiseren? Dan heb je de keuze uit verschillende soorten robots. Welk type robot kies je voor welk proces?
Lees het artikel
 
 
Neem contact met ons op
 
Phone    073 - 645 11 11
 
 
De wereld verandert snel. Werken en leven raken steeds meer verweven. En ook het belang van een duurzame kijk op de wereld wordt groter. Ricoh helpt jou op een andere, vernieuwende manier te werken. Makkelijker. Duurzamer. Waar en wanneer je wilt. Door al je informatie beter te organiseren met innovatieve IT-, communicatie- en documentoplossingen. Hierdoor heb je meer controle, doe je meer met minder en werk je op een wijze die efficiënter is. Zodat je weer kunt focussen op wat er écht toe doet.
 
 
Volg ons ook op social media
 
Ricoh op Instagram  Ricoh op Facebook  Ricoh op Twitter  Ricoh op LinkedIn  Ricoh op YouTube  Ricoh RSS Feed  WerkTrends.nl
 
 
Klik hier om u aan te melden voor de nieuwsbrief

Magistratenlaan 2 | Postbus 93150 | 5203 MB 's-Hertogenbosch | 073 - 645 11 11 | © Copyright Ricoh 2019