Via deze nieuwsbrief delen we het laatste Ricoh nieuws vol tips, ideeën en inspiratie.  
 
Ricoh ziet impact van delen
Beste heer / mevrouw,
Via deze nieuwsbrief delen we het laatste Ricoh nieuws vol tips, ideeën en inspiratie.
 
De IT Trends voor 2019 volgens Gartner
De IT Trends voor 2019 volgens Gartner
Onderzoeks- en adviesbureau Gartner heeft de technologische trends op een rij gezet die het komende jaar gaan domineren. De ontwikkeling van een trend kan soms jaren duren. Daarom lichten wij 5 trends uit, waarvan wij verwachten dat deze zich de komende jaren blijven ontwikkelen.
Lees de trends
 
Doorbreek de routine
Doorbreek de routine
 
Iedereen heeft andere voorkeuren voor de manier van werken. Maar in hoeverre hebben werknemers de ruimte om hier eigen keuzes in te maken? En in hoeverre bepaalt routine de werkdag? Meer keuzevrijheid hierin kan veel betekenen voor de productiviteit.

Lees hoe
Creatieve mogelijkheden van een vijfde kleur
Creatieve mogelijkheden van een vijfde kleur
‘Een mooie toekomst in de creatieve industrie’. Dat belooft vakschool SintLucas haar studenten. Tijdens hun opleiding werken ze vaak al met de nieuwste technieken en apparatuur. Dit schooljaar zijn de creatieve mogelijkheden in print uitgebreid met het gebruik van een vijfde kleur.
Ontdek de mogelijkheden
 
Ricoh introduceert nieuwe generatie intelligente printers
Ricoh introduceert nieuwe generatie intelligente printers
Ricoh introduceert een nieuwe generatie van intelligente A3 kleuren multifunctionele printers (MFP’s). Deze nieuwe serie is de eerste reeks van Intelligent Devices met Ricoh’s nieuwe Always Current Technology. Deze technologie groeit met de wensen van de klant mee. De klant kan zelf apps, upgrades en functionaliteiten downloaden die voor de business nodig zijn. De nieuwe serie is al direct beloond met twee BLI Winter Pick Awards 2019.
Lees het persbericht
 
 
Neem contact met ons op
 
Phone    073 - 645 11 11
 
 
De wereld verandert snel. Werken en leven raken steeds meer verweven. En ook het belang van een duurzame kijk op de wereld wordt groter. Ricoh helpt jou op een andere, vernieuwende manier te werken. Makkelijker. Duurzamer. Waar en wanneer je wilt. Door al je informatie beter te organiseren met innovatieve IT-, communicatie- en documentoplossingen. Hierdoor heb je meer controle, doe je meer met minder en werk je op een wijze die efficiënter is. Zodat je weer kunt focussen op wat er écht toe doet.
 
 
Volg ons ook op social media
 
Ricoh op Instagram  Ricoh op Facebook  Ricoh op Twitter  Ricoh op LinkedIn  Ricoh op YouTube  Ricoh RSS Feed  WerkTrends.nl
 
 
Klik hier om u aan te melden voor de nieuwsbrief

Magistratenlaan 2 | Postbus 93150 | 5203 MB 's-Hertogenbosch | 073 - 645 11 11 | © Copyright Ricoh 2019