Via deze nieuwsbrief delen we het laatste Ricoh nieuws vol tips, ideeën en inspiratie.  
 
Ricoh ziet impact van delen
Beste heer / mevrouw,
Via deze nieuwsbrief delen we het laatste Ricoh nieuws vol tips, ideeën en inspiratie.
 
Onderwijsinnovatie bij de Universiteit Utrecht
Onderwijsinnovatie bij de Universiteit Utrecht
De kwaliteit van het onderwijs én de leerresultaten van studenten continu blijven verbeteren. Hoe realiseer je dat in de praktijk? De Universiteit Utrecht zet met een innovatief ‘Teaching & Learning Lab’ in op interactief, flexibel en op afstand leren.
Bekijk de video
 
E-book “Succesvol aan de slag met softwarerobots”
5 trends rondom samenwerken
 
Veel bedrijven zien dat hun medewerkers hun bureau steeds vaker inruilen voor een mobiele werkplek. Voor deze andere manier van werken zijn er betere oplossingen voor samenwerking nodig. Wat zijn de trends rondom deze oplossingen?
Lees de trends
 
Met het sluiten van kringlopen creëer je waarde
Wanneer inkjet gaat doorbreken? Nu!
Digitaal printen geldt al lange tijd als een grote belofte voor de grafimedia industrie. Met name de snelle ontwikkeling van de inkjettechnologie schept hoge verwachtingen. Het wachten is nog op de definitieve doorbraak – of heeft die misschien al plaatsgevonden?
Lees het artikel
 
Wat print jij? Referentiemateriaal!
Wat print jij? Referentiemateriaal!
Grafisch expert Erna Leenaars gebruikt al haar kennis over digitale druktechnieken om onderzoek naar de oorsprong van (valse) waarde documenten te vereenvoudigen. Ze geeft in binnen- en buitenland regelmatig les aan mensen van bijvoorbeeld de Marechaussee over druktechnieken, inkten en papier. Zo leren ze documenten, zoals paspoorten of aktes, direct te beoordelen.
Lees het artikel
 
 
Neem contact met ons op
 
Phone    073 - 645 11 11
 
 
De wereld verandert snel. Werken en leven raken steeds meer verweven. En ook het belang van een duurzame kijk op de wereld wordt groter. Ricoh helpt jou op een andere, vernieuwende manier te werken. Makkelijker. Duurzamer. Waar en wanneer je wilt. Door al je informatie beter te organiseren met innovatieve IT-, communicatie- en documentoplossingen. Hierdoor heb je meer controle, doe je meer met minder en werk je op een wijze die efficiënter is. Zodat je weer kunt focussen op wat er écht toe doet.
 
 
Volg ons ook op social media
 
Ricoh op Instagram  Ricoh op Facebook  Ricoh op Twitter  Ricoh op LinkedIn  Ricoh op YouTube  Ricoh RSS Feed  WerkTrends.nl
 
 
Indien deze e-mail niet leesbaar is, klik hier voor de online versie.

Privacy | Wijzig uw gegevens | Afmelden

Magistratenlaan 2 | Postbus 93150 | 5203 MB 's-Hertogenbosch | 073 - 645 11 11 | © Copyright Ricoh 2019