Via deze nieuwsbrief delen we het laatste Ricoh nieuws vol tips, ideeën en inspiratie.  
 
Ricoh ziet impact van delen
Beste heer / mevrouw,
Via deze nieuwsbrief delen we het laatste Ricoh nieuws vol tips, ideeën en inspiratie.
 
Onderwijsinnovatie bij de Universiteit Utrecht
Robotiseren bij PricewaterhouseCoopers (PwC)
Starten met robotisering en vanaf het eerste begin profiteren van de voordelen. Zoals tijdswinst, meer kwaliteit en een soepeler verloop van processen. Hoe maak je dat waar? PricewaterhouseCoopers (PwC) kiest voor een integrale aanpak.
 
E-book “Succesvol aan de slag met softwarerobots”
Duurzaam printen: verlaag je CO₂ footprint
 
Met het oog op de klimaatplannen van het kabinet is het slim om nu alvast te onderzoeken hoe je de CO₂-footprint van je organisatie kunt verlagen. Neem je printerpark en workflows eens onder de loep. Kan het duurzamer? Waarschijnlijk wel!


Lees het artikel
Met het sluiten van kringlopen creëer je waarde
Zalsman investeert in grootformaat
Op de vakbeurs Sign & Print Expo in Gorinchem maakte Herman Verlind, directeur van Zalsman, bekend op korte termijn twee Ricoh Pro L5160 latex grootformaat printsystemen te installeren. Het machinepark wordt bovendien uitgebreid met een derde Ricoh Pro C9210 vellenprintsysteem met units voor een extra lang papierformaat.
Lees het artikel
 
Wat print jij? Referentiemateriaal!
Klaar voor de toekomst? Af!
Hoe gaan bedrijven om met steeds veranderende factoren als technologie, wetgeving en innovaties? Uit onderzoek onder 2.550 leidinggevenden blijkt dat vier fenomenen de afgelopen jaren in populariteit toenamen.
Lees het artikel
 
 
Neem contact met ons op
 
Phone    073 - 645 11 11
 
 
De wereld verandert snel. Werken en leven raken steeds meer verweven. En ook het belang van een duurzame kijk op de wereld wordt groter. Ricoh helpt jou op een andere, vernieuwende manier te werken. Makkelijker. Duurzamer. Waar en wanneer je wilt. Door al je informatie beter te organiseren met innovatieve IT-, communicatie- en documentoplossingen. Hierdoor heb je meer controle, doe je meer met minder en werk je op een wijze die efficiënter is. Zodat je weer kunt focussen op wat er écht toe doet.
 
 
Volg ons ook op social media
 
Ricoh op Instagram  Ricoh op Facebook  Ricoh op Twitter  Ricoh op LinkedIn  Ricoh op YouTube  Ricoh RSS Feed  WerkTrends.nl
 
 
Indien deze e-mail niet leesbaar is, klik hier voor de online versie.

Privacy | Wijzig uw gegevens | Afmelden

Magistratenlaan 2 | Postbus 93150 | 5203 MB 's-Hertogenbosch | 073 - 645 11 11 | © Copyright Ricoh 2019