Open
New
Worlds
header

Bezoek Ricoh op de Grafische Vakbeurs & Vakbeurs Sign

De manier waarop bedrijven, organisaties en consumenten communiceren verandert razendsnel. Daar wilt u snel op kunnen inspelen. Ricoh biedt grafische en sign-professionals nieuwe mogelijkheden en maakt kansrijke markten bereikbaar. Onder het motto ‘Open New Worlds’ toont Ricoh tijdens de Grafische Vakbeurs & Vakbeurs Sign bijzondere innovaties en beursprimeurs die u beslist niet mag missen.

Printen op grootformaat. Op textiel. Of in neon geel op bannervellen

Kom bij ons langs op de Grafische Vakbeurs & Vakbeurs Sign! Ervaar het effect van neongeel op bannervellen en verken de printmogelijkheden op grootformaat en op textiel. Zie als eerste onze nieuwe productiesystemen in actie. En ontdek hoe we u helpen in te spelen op veranderende klantwensen (bijvoorbeeld sneller leveren tegen een lagere prijs, en relevanter communiceren) met diverse software toepassingen.

  • Printen in kleur op een compact productiesysteem met de nieuwste Pro C5200. Voor het eerst te zien op de Grafische Vakbeurs & Vakbeurs Sign!
  • Printen in zwart-wit op diverse mediasoorten tot 700 mm bannervellen met de Ricoh Pro 8200. Voor het eerst te zien op de Grafische Vakbeurs & Vakbeurs Sign!
  • Printen in neongeel, wit en transparant met de Ricoh Pro C7110x.
  • Printen met de beste kleurkwaliteit op hoge snelheid met de Ricoh Pro C9100.
  • Printen op grootformaat voor binnen- en buitentoepassingen op de Ricoh Pro L4100.
  • Printen op een hybride systeem zowel in vlakbed- als roll-to-roll-uitvoering voor toepassingen in grootformaat met de H1625 LED.
  • Productieprocessen efficiënt inrichten met de juiste TotalFlow software.
  • Printen op textiel met de AnaJet. Voor het eerst te zien op de Grafische Vakbeurs & Vakbeurs Sign!

Vraag nu een e-ticket aan.


Meld u nu aan!

Bezoek ons op de Grafische Vakbeurs & Vakbeurs Sign

Vraag snel en eenvoudig uw persoonlijke e-ticket aan voor de Grafische Vakbeurs & Vakbeurs Sign. Het evenement vindt plaats van 14 t/m 16 maart a.s. van 13:00 tot 21:00 uur in Evenementenhal Gorinchem.


vraag e-ticket aan